Calor Värmepumpar -Kontakta oss

CAlor Värmepumpar - Om oss

Välkommen till Calor Värmepumpar

Vi är just det företaget du letar efter när det kommer till installation, service och underhåll av luftvärmepumpar.

Vi startade vårt företag med visionen att göra energieffektiv uppvärmning tillgänglig för alla. Vi insåg att traditionella uppvärmningsmetoder inte bara är dyra, utan även bidrar till negativ miljöpåverkan. Med hjälp av värmepumpar kan vi erbjuda en hållbar och kostnadseffektiv lösning som samtidigt minskar vår klimatpåverkan.

Vi förstår att installationen av en värmepump är en investering och vi är här för att guida dig genom hela processen. Våra kvalificerade tekniker vet exakt vad som krävs för att installera värmepumpen på ett effektivt och säkert sätt. Vi arbetar noggrant och tar hänsyn till alla aspekter av din fastighet för att säkerställa att värmepumpen fungerar optimalt.

Vårt team är alltid tillgängligt

Men vår service stannar inte där. Vi erbjuder också regelbunden service och underhåll av värmepumpar för att säkerställa att de fungerar som de ska under hela sin livstid. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på frågor och lösa eventuella problem som kan uppstå, oavsett om det handlar om en enkel fråga eller en mer komplex reparation.

Vi strävar efter att erbjuda den bästa kundservicen och hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna för dig oavsett om du är privat person eller företagare.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en kostnadsfri konsultation. Vi ser fram emot att få arbeta med dig och hjälpa till att göra din fastighet mer energieffektiv och miljövänlig.

Calor Värmepumpar

Landsvägen 1012
23195 Trelleborg

Telefon: 0760-283235

E-post: info@calorvarmepumpar.se

Öppettider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

Skicka oss ett meddelande

hCaptcha