försälning av värmepumpar

Försäljning av värmepumpar

En luft/luft värmepump kan inte bara värma ditt hem under kalla vintermånader, utan den kan också kyla ner rummen under varma sommardagar. Detta innebär att du kan njuta av en behaglig inomhusmiljö året runt oavsett väderförhållande utanför. Luft/luft värmepumpar har ofta inbyggda luftfilter som kan rena luften från damm, pollen och andra partiklar. Detta kan bidra till att förbättra inomhusluftkvaliteten och skapa en hälsosam och renare miljö i ditt hem. Även om installationen av en luft/luft värmepump kan vara en initial investering, kan den på långsikt leda till betydliga besparingar på uppvärmningskostnader. Vi på Calor Värmepumpar är märkesoberoende och kan installera den luft/luft värmepump ni önskar men erbjuder bäst priser på Panasonic. Här är några exempel:

Flagship med nanoe TM X-teknik

Panasonic flaggskepps modell HZ25XKE som är en av de mest sålda i Sverige för 23 900 kr inklusive standardinstallation och ROT-avdrag.

Läs mer här

NZ Etherea värmepumpar

Panasonic NZ25YKE för 20 900 kr ink standardinstallation och ROT-avdrag.

Värmepumpe inbyggd
WiFi-styrning

Panasonic CZ25WKE för 18 900 kr ink standardinstallation och ROT-avdrag.

Få en fri offert

Varje fastighet är unik och därför är det bäst med en kostnadsfri konsultation för att se på de bästa förutsättningarna för installation av luft/luft värmepump i just er fastighet.